Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Koninklijke Harmonie De Bazuin

Koninklijke Harmonie De Bazuin is opgericht op 19 augustus 1889.

 

   

 

Koninklijke Harmonie De Bazuin is bijna 130 jaar jong, dynamisch en actief en speelt in de op één na hoogste afdeling: de tweede divisie. Prominente activiteiten zijn de concerten die De Bazuin door het jaar organiseert: het Promsconcert, het concert voor en met gehandicapten en het Kerstconcert in de sfeervolle Grote Kerk, in 2018 voor de 30e keer. Naast deze grote concerten is de Bazuin ook actief op Koningsdag met een concert in het stadhuis en geeft de vereniging bij toerbeurt acte de présence bij de Dodenherdenking. Ook geeft De Bazuin concerten voor speciale gelegenheden zoals een zomeravondconcert op de Grote Markt in hartje Gorinchem.


Muziek maken is een mooie en leerzame hobby. Lid zijn van een orkest betekent ook samenwerken en trainen in discipline en doorzettingsvermogen. Maar het sociale aspect van het verenigingsleven is minstens even belangrijk!
Toekomstige muzikant? Van harte welkom!
Lijkt het u/jou ook leuk om zelf muziek te maken? Kom dan eens kijken en luisteren op een repetitie of concert van De Bazuin. Daarna kunt u / kun je lid worden en kiezen welk instrument u/je wilt (leren) bespelen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze algemene informatie of maak gebruik van het contactformulier.