Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Jeugd

Onder het motto “de jeugd heeft de toekomst” schenkt De Bazuin veel aandacht aan haar jeugd om een continue groei en doorstroming te waarborgen. Het samen maken van muziek is een leuke, zinvolle, leerzame en gezellige hobby. Om (jeugd)leden zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen is er naast lidmaatschap bij De Bazuin professionele muzieklessen nodig. Dit kan via Muziekpunt Gorinchem (http://www.muziekpuntgorinchem.nl) of privé gekwalificeerde docenten. Ook zijn er voor leden volop mogelijkheden tot gratis bruikleen van een instrument bij De Bazuin.

 

De Bazuin heeft een echt beginnersorkest waar leerlingen die enkele maanden muzieklessen hebben gevolgd kunnen instromen om in een groep muziek te maken met andere beginners. Er is immers niet leuker dan sámen muziek maken!Op woensdagvond is de repetitie van het beginnersorkest. Van 18.30 uur tot 19.10 uur wordt er eenvoudige muziek gespeeld waarbij de muzikanten van het leerlingenorkest de beginners ondersteunen. Aansluitend van 19.10 uur tot 19.50 uur is er repetitie van het leerlingenorkest -voor de wat gevorderde leerlingen.

 

Dit alles in het fraaie eigen gebouw De Harmonie aan de Dalemwal 15d te Gorinchem. Kom gerust eens kijken of meespelen! Beide orkesten repeteren onder de bekwame en enthousiaste leiding van Adrie van Werd. Er wordt vooral goed in het gehoor liggende muziek gespeeld.

 

Naast musiceren en optredens worden er ook op niet-muzikaal gebied activiteiten ondernomen, zoals gezamenlijk Sinterklaas vieren, een gezellige avond en een muziekweekend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdzaken(at)debazuin-gorinchem.nl