A Night Of Jazz

Gepubliceerd door Redactie op

A Night Of Jazz – Een Betoverende Avond Vol Ritme en Soul

Maak je klaar voor een onvergetelijke muzikale reis tijdens A Night Of Jazz, een avond die volledig in het teken staat van zwoele jazzklassiekers en moderne meesterwerken. Of je nu een doorgewinterde jazzliefhebber bent of gewoon geniet van goede muziek, deze avond belooft een genot te worden voor iedereen die houdt van swingende ritmes en meeslepende melodieën.

Op het programma staan pareltjes uit verschillende jazzstijlen. Denk aan de funky vibes van “In The Stone” van Earth, Wind & Fire, die je vanaf de eerste noot in beweging brengen, tot aan tijdloze parels zoals “Just Like Basie”, een ode aan de grootmeester van de swing. Voor de liefhebbers van tango is er een speciale uitvoering van het meeslepende “Libertango”, waarin de energie en passie van de tango door de zaal zullen zinderen.

De muzikale kracht achter deze avond is de Bigband van de Koninklijke Harmonie De Bazuin, die garant staat voor een rijke, volle sound. Deze ervaren muzikanten hebben het talent om de complexiteit van jazzmuziek moeiteloos tot leven te brengen, en dat doen ze niet alleen! Ze worden vergezeld door twee uitzonderlijke solisten die de avond extra glans zullen geven. Op trombone schittert Jos Jansen, een van de meest gerenommeerde trombonisten van Nederland, die met zijn virtuositeit en passie het publiek weet te betoveren. Sterre van Wijgerden, een opkomende ster met een fluwelen stem, neemt het vocale deel voor haar rekening. Haar warme en expressieve stem zal de songs tot leven brengen en het publiek meenemen op een emotionele reis.

Een avond vol sfeer, swing en soul – een muzikale beleving die je niet wilt missen! Ga mee op deze muzikale ontdekkingsreis en dompel je onder in de onweerstaanbare klanken van jazz, gebracht door topmuzikanten en gepassioneerde artiesten.

Categorieën: Concerten