Het 35e Kerstconcert wordt een feest!

Gepubliceerd door Redactie op

Het is niet gebruikelijk om twee jaar achter elkaar hetzelfde gastkoor te hebben op onze kerstconcerten, maar de reacties op Gospelkoor G-Roots waren overweldigend: “Volgend jaar weer!”. En wie zijn wij om niet naar ons publiek te luisteren? Dit is een mooie gelegenheid voor degenen die er vorig jaar niet bij waren om nu wel te komen. U heeft echt iets gemist.

Verder hebben we een solist Tjeerd Vrieswijk op hoorn en de presentatie is in handen van Tommy Netten. Al met al belooft het weer een fantastisch sfeervol concert te worden met een frisse, nieuwe programmering.

Het groot orkest van de Koninklijke Harmonie De Bazuin staat onder leiding van dirigent Jos Jansen.


Locatie: Grote Kerk, Gorinchem
Datum: Zaterdag 21 december 2024
Aanvang: 19.30 uur
Kerk open: 19.00 uur. Vrije zitplaatsen
Entree: € 17,50 per persoon (inclusief koffie/thee)

BESTEL HIER DIGITAAL UW KAARTEN

De kaarten zijn tevens verkrijgbaar in Gorinchem bij Primera Arkelstraat en Bruna Piazza Center.


Over Gospelkoor G-Roots
De passie voor gospelmuziek komt uit de roots ofwel wortels van de koorleden. Veertien enthousiaste, getalenteerde zangers en zangeressen zingen met passie over het verspreiden van liefde en de blijde boodschap. Het genre van G-Roots reikt van moderne blackgospel tot Nederlandstalige opwekking.

Het koor treedt op in binnen- en buitenland, van intiem feest tot groot festival. Ze zijn regelmatig op tv te zien en werkten samen met bekende artiesten. En nu zijn ze naar Gorinchem gekomen om te zingen tijdens het Kerstconcert van De Bazuin. Ze treden alleen op en samen met het harmonieorkest. Een ding weten we zeker, met G-Roots wordt ons concert weer een KerstFEEST!


Over Solist Tjeerd Vrieswijk / hoorn
Een solist op hoorn hebben we nooit gehad op onze kerstconcerten. Hoe bijzonder dat we nu hebben op hoorn: Tjeerd Vrieswijk (Leeuwarden, 1990). Hij werkt als uitvoerend musicus, docent en dirigent. Sinds 2019 is Tjeerd koperdocent bij Muziekcentrum Lunteren. Hij heeft zijn bachelor & master klassiek hoorn aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle afgerond. Tjeerd heeft gestudeerd bij Fokke van Heel, René Pagen & Stefan Blonk. Hij remplaceert in verschillende professionele gezelschappen en speelt als hoornist bij ‘Het Frysk Fanfare Orkest’ (2009 – heden). Hij is als koper docent verbonden aan verschillende muziekverenigingen en als dirigent werkt hij met de jeugdorkesten van Cadenza Twello & Ons Genoegen Hattem.



Categorieën: Concerten